Antislip Trap

Antislip trap

Steeds meer mensen realiseren zich dat een mooie en stijlvolle trap het woongenot verhoogt met een antislip trap. Daarom besluiten steeds meer huishoudens om de bestaande trappen aan het interieur van de woning aan te passen. Er zit een keerzijde aan het verhaal. Mooi volstaat niet voor trappen. Bij trappen staat veiligheid namelijk voorop. Je bestaande trap moet vanwege het intensieve gebruik absoluut ingericht zijn met een antislip strip voor de trap, anders kunnen er sneller valpartijen ontstaan.

Standaard antislip op trap

De specialisten van Stairwell hebben standaard een antislip stip geplaatst in de eikenhouten treden. Naast een stijlvolle trap leveren wij dus ook een antislip trap. Om de volgende redenen is het belangrijk dat er een antislip strip in je traptreden verwerkt is:

– Kwaliteit: de antislip laag beschermt de trap;
– Veiligheid: de strips verminderen de kans op uitglijden;
– Uitstraling: de antislip strips zorgen voor een fraai uiterlijk van jouw trap.

* Je kunt ook kiezen voor een trap zonder antislip strip, mocht je hier toch de voorkeur aan geven.

Wat zijn de overige mogelijkheden?

Naast de keuze om te kiezen voor een trap met of zonder antislipstrip kun je kiezen uit meerdere opties. Kies uit 50 kleuren. Wil jij klassiek of modern? Een open of dichte trap? Bekijk zelf wat de overige mogelijkheden zijn bij de keuze voor een trap.

Bekijk mogelijkheden

Wat kost een antislip trap kost bij Stairwell?

De innovatieve traprenovatie specialist Stairwell houdt van duidelijkheid en kwaliteit. In slechts één werkdag kunnen wij de bestaande trap zonder hakken of breken in een stijlvolle antislip trap veranderen. Je bestaande trap wordt voorzien van eikenhouten treden die in overleg qua kleurstelling zijn afgestemd met het interieur.

Bovendien is deze stijlvolle antislip trap zeer onderhoudsvriendelijk, omdat schoonmaken met een vochtige doek en een keer per jaar in de olie zetten volstaan. Je gasten zullen ervan overtuigd zijn, dat je een stijlvolle nieuwe eikenhouten antislip trap heeft laten maken. Een complete stijlvolle antislip trap kost bij Stairwell slechts €1295,- all-in! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op Lees meer over traprenovatie