Bekleden Trap

Als in het verleden het traptapijt slijtageplekken begon te vertonen, dan kwam de stoffeerder de maten van de te bekleden trap opmeten voor het nieuwe tapijt. Tegenwoordig zijn er voor een te bekleden trap veel meer alternatieven en wordt er steeds meer gekozen voor duurzame traprenovatie. De populaire Klus & Woonprogramma’s op TV hebben laten zien waartoe een professionele traprenovatie allemaal in staat is.

Trap renovatie van een te bekleden trap voor €1195,- all-in

Als je voor een te bekleden trap en voor een duurzame oplossing wilt kiezen is traprenovatie van Stairwell in meerder opzichten de beste keuze. Een complete en duurzame traprenovatie van een te bekleden trap kost namelijk bij Stairwell slechts €1195,- all-in. En met all-in bedoelen wij bij Stairwell ook all-in. Want alle kosten zoals het arbeidsloon en de hoog kwalitatieve materialen als eikenhouten treden en antislip strips zijn inbegrepen.

Trap renovatie is voordeliger dan trap bekleden

Dankzij de innovatieve werkmethodiek die door de specialisten van Stairwell is ontwikkeld, zijn wij in staat om jouw bestaande trap een complete metamorfose te geven voor slechts €1195,- all-in. Het resultaat is altijd zo, dat jij en jouw gasten de overtuiging zullen hebben, dat je een stijlvolle nieuwe eiken houten trap hebt laten maken.

Wil je een te bekleden trap ook liever professioneel laten renoveren? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.