Goedkope traprenovatie

Goedkope opties om uw trap te laten opknappen

Op het moment dat trappen versleten raken gaan mensen vaak kijken naar goedkope opties om de trap te renoveren. Vaak wordt er dan gekozen voor de zogenaamde goedkoopste opties ‘trap bekleden’ en ‘trap laten schilderen’, maar zijn dit in werkelijkheid wel de goedkoopste opties? Deze opties zijn in ieder geval niet duurzaam. Dat betekent dat uw trap wellicht binnen enkele jaren opnieuw een opknapbeurt verdient. Dit moet dan ook meegenomen worden in het financiële plaatje.

Goedkope traprenovatie

Wat is dan wel een duurzame optie voor het opknappen van uw trap? Het antwoord op die vraag luidt: traprenovatie. De vraag naar traprenovatie is de laatste jaren fors gestegen. Voor velen is duidelijk geworden dat de bestaande trappen in een woning in meerdere opzichten kunnen bijdragen aan het verhogen van het wooncomfort. Ik zie u al denken: hoe is het dan mogelijk dat er gesproken wordt van goedkope traprenovatie? Het aantal leveranciers is in de laatste jaren flink toegenomen. Vandaar dat de prijzen voor traprenovatie sterk gedaald zijn.

Duurzaamheid leidt tot goedkope traprenovatie

Is een traprenovatie dan veel duurder dan een trap laten bekleden of schilderen? Nee, en daarbij komt dat traprenovatie veruit de duurzaamste optie is. Een gerenoveerde trap is daarnaast erg onderhoudsvriendelijk. De trap kan schoongemaakt worden met een vochtige doek en kan een keer per jaar geolied worden. Wanneer alles meegenomen wordt kan er dus met recht gesproken worden van goedkope traprenovatie.

Goedkope traprenovatie bij Stairwell

Nu u weet dat traprenovatie een goedkope variant is van trappen opknappen kan er specifiek gekeken worden naar traprenovatie bij Stairwell. Bij Stairwell kunt u uw trap laten renoveren vanaf €1295,-, al is dit natuurlijk wel afhankelijk van factoren zoals het aantal treden, de bekleding, etc. Wilt u weten wat traprenovatie bij u kost? Bereken de prijs voor traprenovatie nu.

Bereken uw prijs

Pas op voor ‘verborgen’ kosten

Internet staat vol aanbiedingen die leiden tot goedkope traprenovatie. Helaas ligt de echte prijs van traprenovatie vaak aanzienlijk hoger, omdat er allerlei ‘verborgen’ kosten bovenop de prijs komen. Bij Stairwell zijn de prijzen ook écht all-in. Alle kosten, zoals de kosten voor hoog kwalitatieve materialen, antislip treden en arbeidsloon, zijn al in de prijs inbegrepen. Bij Stairwell kiest u voor duidelijkheid en zekerheid. Bent u de volgende die kiest voor goedkope traprenovatie bij Stairwell?

Neem contact op