Kosten traprenovatie

Kosten traprenovatie

Benieuwd naar de kosten voor traprenovatie? We begrijpen dat je voor je traprenovatie de laatste prijs wilt betalen. Bij Stairwell kun je je trap al laten renoveren voor nog geen duizend euro. Dit is inclusief alle werkzaamheden en materiaal: overzettreden en stootborden in jouw gekozen kleur. En we beloven om geen rommel in je huis te maken, want zagen doen we buiten!

Traprenovatie kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor een trap renovatie? De kosten om een trap te laten renoveren zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal treden, of je trap recht is of rond loopt en het gekozen materiaal. Om vervelende verrassingen te voorkomen, ontvang je van Stairwell een duidelijke offerte met de trap renovatie kosten.

Laagste kosten

Als je kiest voor traprenovatie van Stairwell, dan kies je voor een traprenovatie met de laagste kosten. Bij ons kun je je trap al laten renoveren voor €1295,-. Binnen één dag toveren wij jouw oude, versleten trap om tot een nieuwe trap met de door jou gekozen bekleding. Je kunt bij ons kiezen uit vijftig kleuren laminaat, maar ook voor witte overzettreden en stootborden en voor betonlook traprenovatie. Als je bijvoorbeeld antislipstrips wilt toevoegen, dan worden de traprenovatiekosten iets hoger. Wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Waarom traprenovatie van Stairwell?

● De laagste kosten
● Duurzaam en slijtvast
● Keuze uit laminaat, betonlook of wit
● Makkelijk schoon te maken
● Geen rommel in huis, want we zagen buiten
● Binnen één dag een nieuwe trap

Traprenovatie kosten van Stairwell

Wil je weten wat de kosten zijn voor een traprenovatie door Stairwell? Bereken hier je prijs. Als je alle benodigde gegevens invult, dan ontvang je dezelfde dag nog een offerte met de traprenovatie kosten. Natuurlijk kan je ook een vrijblijvende afspraak maken om je wensen te bespreken. Neem contact op met Stairwell om een afspraak in te plannen.

Bereken je prijs