Je trap opknappen: dit zijn de trends van 2021!

Je trap opknappen: dit zijn de trends van 2021!

Heb je zin om aan de slag te gaan met het opknappen van je trap? Voordat je begint wil je natuurlijk eerst weten wat dé trends zijn van 2021. We zijn inmiddels over de helft van het jaar heen en er zijn verschillende trends die dit jaar duidelijk te zien zijn. In deze blog vertellen we je over de nieuwste trends op het gebied van trappen.

Houten traptreden zijn dé trend van het moment 

Het is een all-time favourite, maar dit jaar is het ongekend populair: hout. Hout wordt vaak in het interieur geworven, door het hele huis heen. Het maakt dan ook niet uit of je woonstijl klassiek, industrieel of modern is, er is altijd een soort hout wat bij je past.

Een goed voorbeeld van houten traptreden, zijn treden van eikenhout. Eikenhout zorgt voor een warme en rustgevende uitstraling, maakt een geheel van je huis en is daarnaast ook nog zeer onderhoudsvriendelijk. Eén keer per jaar moet het behandeld worden, maar voor de rest hoef je de trap alleen te stofzuigen en af te nemen met een doekje.

Een voordeel is dat er tegenwoordig verschillende materialen zijn met de uitstraling van hout. Hiermee is het mogelijk om naast bijvoorbeeld eikenhout, ook HPL of kunststof te gebruiken voor een trap met houten uitstraling.

Meer informatie over de mogelijkheden van een eikenhouten trap? Klik dan op onderstaande button.

Meer informatie 

De industriële betonlook 

In woningen en woonmagazines komen we steeds vaker een industriële woonstijl tegen. Denk bij een industriële woning bijvoorbeeld aan zwart staal, grof hout en betonlook (bijvoorbeeld een gietvloer).

Wanneer je je trap wilt opknappen is de betonlook een mooi alternatief; de grijze kleuren passen goed bij een industrieel interieur. Daarnaast is het fijne van het opknappen van je trap dat het gemakkelijk (namelijk in één dag) kan met HPL-overzettreden. Je trap opknappen kan om die reden relatief goedkoop.

Laat je trap stralen 

Je trap is het middelpunt van je woning. Een trap verbindt je huis, is vaak het eerste wat je ziet als je binnenkomt en het laatste wat je ziet als je naar buiten loopt, toch vergeten we vaak om juist de trap op te knappen.

Wil jij jouw trap specialistisch op laten knappen? Bij Stairwell toveren wij je trap binnen één dag om van trap naar ware eyecatcher. Vraag vandaag nog een prijsberekening aan.

Bereken uw prijs

Je trap opknappen: dit zijn de trends van 2021!