Trap renoveren: schakel de hulp in van een traprenovatie expert

Trap renoveren: schakel de hulp in van een traprenovatie expert

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling van je trap? Of hebben jij en je huisgenoten de trap inmiddels zo vaak op en af gelopen dat je trap versleten is? Je trap laten renoveren is geen grote ingreep, maar wel een ingreep waarbij kwaliteit voorop staat. Of het nou gaat om een open of dichte trap, een traprenovatie expert levert vaak net dat beetje extra wat jouw trap nodig heeft. Lees verder om erachter te komen waarom.

De voordelen van traprenovatie

Je trap er weer fris en sfeervol uit laten zien – het doel van jouw traprenovatie. Het voordeel van het laten renoveren van je trap is dat je alle kanten op kunt. Door materialen zoals HPL, kunststof en eikenhouten, kun je gemakkelijk zelf de uitstraling van je trap bepalen (zo zijn er zeker 50 kleuren mogelijk!).

Daarnaast is traprenovatie ook budget-wise een verstandige keuze. Het is namelijk vele malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap, wat in veel gevallen ook onnodig is.

Klaar in één dag

Wanneer je er voor zou kiezen om een trap zelf te gaan renoveren, ben je hier meestal enkele dagen mee bezig. Vaak levert dit lastige situaties op, omdat je de trap niet voluit kan gebruiken – bijvoorbeeld door natte verf of nog loshangende treden. Een expert in traprenovatie, zoals Stairwell, renoveert je trap binnen één werkdag. Hierdoor heb je maar een dag beperkingen om de trap te gebruiken én heb je ook nog eens snel het gewenste resultaat.

Do-It-Yourself of kiezen voor een traprenovatie expert?

In veel bouwmarkten en doe-het-zelf winkels kun je voor een goed tarief overzettreden voor je trap kopen. Echter, onze ervaring is dat dit vaak niet de beste keuze is. De treden zijn vaak te groot, waardoor het altijd noodzakelijk is om de overzettreden nog op maat te zagen. Dit gaat vaak ten koste van de kwaliteit en de uitstraling van de trap.

Wanneer je kiest voor een expert, kun je profiteren van zijn kennis en ervaring. Dit levert je deskundig en eerlijk advies op én ben je verzekerd van het allerbeste resultaat.

Ben je overtuigd?

Heb je besloten om je trap te laten renoveren bij een traprenovatie expert? Bij Stairwell helpen we je maar al te graag met het opknappen van je trap. 

De laagste prijs, dat wil toch iedereen? 

Bereken uw prijs

Trap renoveren: schakel de hulp in van een traprenovatie expert