Open trap dichtmaken

Open trap dichtmaken

In vrijwel alle bestaande woningen vind je een of meerdere open trappen. Nu een <traprenovatie> zo betaalbaar is geworden kiezen steeds meer huishoudens er voor om de open trap dicht te maken. De voornaamste redenen die hier aan ten grondslag liggen zijn:

  • Veiligheid
  • Tocht en energiebesparing
  • Geluiddempend
  • Door traprenovatie jouw bestaande trap aan het interieur aanpassen.

De complete traprenovatie van Stairwell uit Giessen biedt hiervoor een totaaloplossing. Voor een geringe meerprijs kunnen wij jouw open trap dicht maken en zijn deze problemen in een klap opgelost.

Vraag een offerte aan

Een open trap dichtmaken vergroot jouw woongenot

Als je voor een open trap dicht maken kiest, adviseren wij je om dit te laten doen als onderdeel van een volledige traprenovatie. Een dichte trap voorkomt dat jouw kinderen of huisdieren tussen de treden glijden. Daarnaast vermindert een dichte trap het verlies aan warmte, omdat de warmte niet tussen de treden naar boven kan stromen. Dit geldt eveneens ook voor het geluid. Een dichte trap is namelijk geluiddempend. En ten slotte zorgt de traprenovatie van Stairwell er voor dat jouw woongenot toeneemt. Dit doordat jouw bestaande trap wordt veranderd in een stijlvolle trap met eikenhouten treden die volledig passen bij jouw interieur.

Een open trap dichtmaken is werk voor specialisten

Wil je alleen jouw open trap dicht maken? Kies dan voor Stairwell. Binnen 1 werkdag voorzien wij voor slechts €1195,- all-in jouw trap van eikenhouten treden, stootborden en antislip strips. Aan het einde van de werkdag ben je de trotse eigenaar van een stijlvolle ‘nieuwe trap’.

Wil je jouw open trap dicht maken en laten renoveren? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van traprenovatie voor jouw trap? Neem dan contact op met Stairwell of vraag een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande knop.

Neem contact op Vraag vrijblijvend een offerte aan