Prijzen Traprenovatie

Prijzen traprenovatie

Nieuwe trappenrenovatie technieken hebben er voor gezorgd dat sinds een aantal jaren trap renovatie voor elke portemonnee betaalbaar is geworden. De prijzen trap renovatie daalden namelijk aanzienlijk. Vrijwel gelijktijdig hebben de vele Klus & Woonpragramma’s het grote publiek kennis laten maken met traprenovatie. Als je ook van plan bent om jouw bestaande trappen te renoveren. Kies dan altijd voor veiligheid, omdat de kwaliteit en prijzen traprenovatie sterk verschillen.

Lage prijzen bij Stairwell

Bij een trap staat de veiligheid altijd voorop. Daarom gebruikt Stairwell voor het traprenoveren uitsluitend hoog kwalitatieve materialen zoals eikenhouten treden en antislip strips. Hoe is het mogelijk dat de prijzen traprenovatie bij Stairwell zo laag zijn? Dit heeft alles te maken met de unieke en kostenbesparende werkwijze die Stairwell ontwikkeld heeft.

Bereken uw prijs

Lage prijzen voor topkwaliteit

De prijzen zijn bij Stairwell zonder meer laag te noemen. Een complete traprenovering bij Stairwell kost slechts €1195,-. Voor deze geringe investering worden binnen 1 werkdag jouw traptreden voorzien van een eikenhouten trap bekleding. Niet alleen de prijzen traprenovatie zijn vriendelijk. Een gerenoveerde trap van Stairwell is onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken met een vochtige doek en een keer per jaar in de olie zetten, volstaan.

Wil je ook profiteren van lage prijzen? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.

Bekijk ook eens http://www.prijzen-traprenovatie.nl voor concurrerende stofferen, bekleden, schilderen trap renovatie prijzen

Bereken uw prijs