PVC traprenovatie

PVC traprenovatie is een trend die de laatste jaren is ontstaan. Waar er voorheen vooral gebruik gemaakt werd van houten- of laminaat traprenovatie, daar is PVC traprenovatie langzaam aan populairder aan het worden. Hieronder zal duidelijk worden waarom deze materiaalsoort steeds vaker gebruikt wordt bij het renoveren van trappen. 

Wat is PVC exact voor een materiaalsoort?

De afkorting PVC staat voor polyvinylchloride. Het materiaal is licht, stabiel en duurzaam. Dit maakt PVC geschikt voor traprenovatie. Daarnaast is het materiaal beschikbaar in verschillende kleuren en soorten. Naast de keuze voor een bepaalde materiaalsoort kan er bij Stairwell gekozen worden uit diverse andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen modern en klassiek, wel of geen antislipstrip, etcetra.

Bekijk alle mogelijkheden

De voordelen van PVC traprenovatie

Los van het feit dat PVC geen echt hout is kent PVC traprenovatie verder relatief weinig nadelen. Daarentegen kent het wel diverse voordelen:

  • Onderhoudsvrij
  • Geluiddempend
  • Waterbestendig
  • Gerecycled materiaal
  • Voelt comfortabel aan

Doordat het makkelijk te onderhouden is hoeft er weinig tijd besteed te worden aan het onderhoud van de trap. Het feit dat de trap stiller is wordt ook vaak als erg prettig beschouwd. Minder geluid tijdens het traplopen zorgt er namelijk voor dat de rest van het gezin minder snel wakker wordt. PVC is een milieuvriendelijke vorm van traprenovatie aangezien het materiaal gerecycled wordt. Verder is het beter bestand tegen schade. Hierin speelt de waterbestendigheid een belangrijke rol. Kortom: het is niet gek dat dit steeds vaker voorkomt.

Wij maken traprenovatie aantrekkelijk

Is je trap aan opknappen toe? Nieuwe treden? Een nieuwe kleur dat beter past bij uw interieur? En snel? Stairwell maakt dit mogelijk. Binnen 1 dag is uw bestaande trap voorzien van nieuwe treden in de kleur van uw keuze.

Voordelen:

  1. Scherpe prijs
  2. Hoge kwaliteit
  3. Unieke en snelle werkwijze
  4. Blikvanger in uw woning

Kiest u ook voor traprenovatie?

Het materiaalsoort is een belangrijk aspect binnen een traprenovatie. Wij begrijpen het dan ook volledig wanneer u toch nog twijfelt over de keuze voor PVC. Onze experts helpen u graag bij de keuze voor het geschikte materiaal. Neem snel contact met ons op.

Neem contact op Lees meer over traprenovatie