Referenties

Stairwell heeft tal van traprenovaties succesvol opgeleverd. Daar vertellen we je graag meer over, maar veel liever laten we onze klanten aan het woord. Hieronder een greep uit onze referenties.

Liselotte Klein

Bedankt Stairwell, en met name jullie monteur, voor onze prachtige trap!

Zo kijk je de ene dag nog tegen oude vloerbedekking aan, en een dag verder lopen we al op supermooie eiken treden. En dat alles binnen een dag, voor een zeer nette prijs.

We zijn er heel blij mee.

DSC_9414

Huub Verstraaten

Vandaag is jouw trapmonteur langs geweest voor onze traprenovatie.

In een woord een Top monteur die gebruik maakt van Top materiaal en Top massief eiken treden. Trap is schitterend geworden. Wij zijn super tevreden en zullen jouw bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Nogmaals onze hartelijke dank voor de door jou geleverde diensten.

Martine van Boven

Super bedankt voor de traprenovatie!

De monteur was keurig op tijd en heeft na het uitmeten alles buiten gezaagd. Het zaagafval bleef daarmee mooi buiten, dus dat scheelde enorm in het schoonmaken. Verder ben ik erg tevreden over de nette en secure manier waarop de trap is gemaakt, hij is werkelijk als nieuw.

We zijn heel erg blij met het resultaat!!

DSC_9544[1]

Interesse? Bereken uw prijs.

Heb je interesse in een Stairwell Traprenovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. En mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan per mail via info@stairwell.nl of per telefoon via 0183-440040. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord.

Bereken uw prijs
Interesse? Bereken uw prijs.