Renovatie Trap

Na een renovatie stijgt de meerwaarde van uw woning

Vaak kiezen mensen voor een renovatie trap als de oude trap gevaarlijk of kaal wordt. Echter zijn er meerdere redenen om voor een renovatie trap te kiezen. Een renovatie van de trap brengt het interieur in balans en zorgt daarnaast ook voor een waardestijging van jouw woning. Als mensen weten dat zij binnen een aantal jaar het huis verkopen kiezen zij er meestal voor om de grote renovaties niet meer door te voeren. Dit is riskant, doordat een trap die toe is aan renovatie niet veilig meer is. De keuze om toch te kiezen voor een renovatie trap is dan zowel een verstandig besluit om veiligheidsredenen als om meer geld te kunnen vragen bij de verkoop.

Wil jij een moderne trap?

Ben jij op zoek naar een klassieke trap of een moderne trap? Heb jij een rechte trap of een trap met draai? Wil jij vloerbedekking of houd jij meer van een geverfde trap? Bij Stairwell is alles mogelijk! Geef aan hoeveel treden de trap heeft en in wat voor soort woning de renovatie trap doorgevoerd dient te worden, zodat je dezelfde dag nog een prijsberekening ontvangt. Zo weet je snel wat het voor jou gaat kosten. Wij willen jou alvast een eerste indicatie geven. Een renovatie van jouw trap is al mogelijk vanaf €1195,- all-in. Bij Stairwell ben je niet alleen goedkoop uit, je trap wordt daarnaast ook nog eens binnen één dag gemonteerd!

Berekenen de prijs

Twijfel jij nog aan een traprenovatie?

Ondanks de vele voordelen die een renovatie biedt is het natuurlijk geen beslissing die van de een op de andere dag genomen wordt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Op de pagina werkwijze kun je precies zien hoe wij te werk gaan. Dit doen we om jou duidelijkheid te geven over wat jij kunt verwachten. Daarnaast zijn er referenties te vinden van hoe andere klanten de traprenovatie beleefd hebben. Hopelijk helpt dit jou bij het maken van een beslissing om wel of juist niet te kiezen voor een traprenovatie.

Neem contact op