Renovatie Trappen

Tot voor kort nam de trap in woonhuizen een ondergeschikte plaats in als onderdeel van de woonomgeving. De meeste aandacht ging uit naar badkamers en keukens. Sinds enkele jaren gaat de trap een steeds belangrijkere rol spelen.

En terecht, want maar al te vaak moet je via een trap de woning binnenkomen of neemt de trap een opvallende plaats in de woonkamer in. Jouw trap is als het ware jouw visitekaartje. Om deze reden wordt er steeds meer geïnvesteerd in de renovatie trappen.

Renovatie Trappen zorgt voor meer sfeer

Stairwell is er in geslaagd om voor de renovatie trappen een kostenbesparende werkwijze te ontwikkelen, die het mogelijk maakt om voor slechts €1195,- all-in een bestaande trap te voorzien van eiken houten treden in de ‘feel and look’ van jouw interieur. Een dergelijke renovatie trappen zorgt er voor, dat jouw interieur nog meer in balans komt en deels een nieuwe look krijgt. Daarnaast zorgt een vakkundige renovatie trappen gegarandeerd voor een meerwaarde van jouw woning.

Voor de renovatie trappen gebruikt Stairwell materiaal van zeer hoge kwaliteit, dat tevens veel beter bestand is tegen beschadigingen dan kunststof. Een gerenoveerde trap van Stairwell is daarnaast gemakkelijk in onderhoud. Schoonmaken van de eikenhouten treden met een vochtige doek en een keer per jaar in de olie zetten, volstaan. Stairwell heeft voor de renovatie trappen in principe slechts 1 werkdag nodig.

Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.