Renoveren Trap

Renoveren trap

Trappen worden in woningen veel gebruikt. Toch werd tot voor enkele jaren geleden aan de bestaande trappen weinig aandacht besteed. Als er slijtageplekken in een trap zichtbaar werden, werd er een nieuw traptapijt gelegd of kreeg de trap een nieuwe verf of laklaag. Dankzij een groot aantal populaire klus & woonprogramma’s op TV is hier sterk verandering in gekomen. Deze lieten zien hoe groot het wooncomfort toeneemt als een te renoveren trap wordt afgestemd op het interieur.

Een renovatie vergroot jouw verkoopkansen

De meeste huishoudens zijn zich inmiddels bewust geworden hoe groot de toegevoegde waarde van een te renoveren trap kan zijn, wanneer de renovatie van een te trap professioneel wordt uitgevoerd. Als de te renoveren trap qua kleurstelling en uitvoering namelijk goed wordt afgestemd op de inrichting, zal de te trap zorgen voor een meerwaarde van jouw woning.

Goedkoper bij Stairwell

Bij Stairwell wordt een traprenovatie binnen 1 werkdag getransformeerd tot een stijlvolle eikenhouten trap in de kleur van jouw keuze voor slechts €1195,- all-in. Dit is dus inclusief materiaal! Na de renovatie van de te renoveren trap zal deze beter ogen dan ooit. Het onderhoud van een gerenoveerde trap van Stairwell is eenvoudig. Schoonmaken met een vochtige doek en een keer per jaar in de olie zetten, volstaan namelijk.

Wil je ook van jouw te trap een blikvanger maken? stuur een e-mail voor meer informatie.