Schilderen Trap

Monteer altijd antislip strips op een te schilderen trap

Dankzij de vele Klus & Woonprogramma’s op TV worden steeds meer mensen zich er van bewust, dat de bestaande trappen in een woning wel degelijk in balans gebracht kunnen worden met het interieur. Een van de mogelijkheden is het schilderen of lakken van een trap.

Als je hiervoor kiest moet je goed realiseren, dat dit verreweg de meest onveilige vorm is. De meeste thuis ongelukken gebeuren namelijk op geschilderde trappen, omdat ze glad zijn. Monteer daarom altijd op een te schilderen trap antislip strips! Als je niet van tapijt houdt, kies dan voor de meest veilige vorm namelijk traprenovatie.

Schilderen trap is duurder dan je denkt

Voordat je aan een te schilderen trap begint, moet je met name de treden van jouw te schilderen trap grondig schuren, zodat ze ‘kaal en vlak’ zijn. Dit is arbeidsintensief werk, dat zeer nauw luistert. Doe je dit niet, dan krijg je nooit het gewenste resultaat en blijven er altijd lelijke plekken zichtbaar.

Gebruik voor het schilderen absoluut speciale trappenverf, want beschilderde trappen zijn gevoelig voor beschadigingen. Voor jouw veiligheid dien je beslist antislip strips aan te brengen. Uitbesteden kan natuurlijk ook, maar is vaak duurder dan traprenovatie van Stairwell.

Een te schilderen trap voor €1195,- all-in

Een te schilderen trap geeft nogal wat mitsen en maren. Bij traprenovatie heb je deze niet.

De specialisten van Stairwell kunnen jouw te schilderen trap voor slechts €1195,- all-in een complete metamorfose geven. Binnen 1 werkdag kunnen wij jouw trap voorzien van eikenhouten treden in de feel and look van jouw keuze. Een dergelijke aanpak zorgt er gegarandeerd voor, dat jouw interieur volledig in balans komt en jouw bestaande trap een blikvanger wordt.

Verdient jouw te schilderen trap een professionele traprenovatie van Stairwell? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.

Lees meer over traprenovatie