Stofferen Trap

Stofferen trap wordt steeds minder gedaan

Veel bestaande trappen in woningen zijn bekleed met een trapbekleding. Hier werd in het verleden vaak voor gekozen, omdat dit de veiligste en voordeligste oplossing was. Als de tapijtbekleding vaal wordt of zelfs slijtage plekken laat zien zal de bekleding vervangen moeten worden.

Omdat de grip van de trapbekleding dan sterk vermindert, waardoor de kans op uitglijden sterk toeneemt. Dit is voor jou het moment om een afweging te maken. Ga je de te stofferen trap opnieuw bekleden met een tapijt? Of kies je voor een duurzame oplossing?

Je kunt jouw interieur volledig in balans brengen door de te stofferen trap te laten renoveren. Een betaalbare oplossing waarvoor steeds meer huishoudens kiezen.

Een te stofferen trap renoveren zorgt voor een meerwaarde

Als je besluit om een te stofferen trap te laten renoveren komt dit niet alleen jouw woongenot ten goede. Als een te stofferen trap professioneel wordt gerenoveerd zorgt dit voor een meerwaarde van jouw woning. Bovendien leert de praktijk, dat je dankzij een stijlvolle trap sneller jouw woning verkoopt.

Ook voor de prijs hoef je een traprenovatie niet te laten. Traprenovatie is bij Stairwell goedkoper dan trap stofferen met een goed tapijt. Je hebt bij Stairwell een complete traprenovatie met massief eikenhouten treden voor slechts €1195,- all-in.

Jouw te stofferen trap verdient toch ook een Stairwell renovatie

Voor slechts €1195,- all-in kunnen de specialisten van Stairwell de te stofferen trap veranderen in een blikvanger van jouw woning en jouw woongenot verhogen. De ervaren specialisten van Stairwell hebben hier slechts 1 werkdag voor nodig.

Zonder hak of breekwerk wordt jouw bestaande trap voorzien van eikenhouten treden. Het resultaat zal een stijlvolle onderhoudsvriendelijke eiken houten trap zijn die past bij jouw interieur en een meerwaarde oplevert voor jouw woning.

Wil je de te stofferen trap in balans brengen met het interieur van jouw woning? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.