Trap bekleden met laminaat

Trap bekleden met laminaat

Je kunt ervoor kiezen om de trap te bekleden met laminaat wanneer je de trap een houtlook mee wilt geven. Laminaat zorgt ervoor dat je trap een warme uitstraling krijgt. Voor traprenovatie heeft Stairwell meer dan 50 kleuren om je trap te bekleden.

Kies voor bekleden met laminaat

Kies voor laminaat als je wilt dat je nieuwe trap een mooie houtlook krijgt. Laminaat geeft je trap een warme uitstraling en je kunt kiezen uit een kleur die bij je vloer past. Bij Stairwell heb je de keus uit meer dan vijftig kleuren laminaat voor je traprenovatie, onder andere eiken.

Slijtvast

Naast de mooie naturel uitstraling heeft de trap bekleden met laminaat als voordeel dat de trap minder snel slijt. Laminaat is daarnaast een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal voor het bekleden van de trap. Laminaat bekleding brengt de uitstraling van een echte houten vloer met als grote pluspunt dat de trap al volledig is afgewerkt en niet onderhouden hoeft te worden.

De voordelen

  • Betaalbaar voor iedereen
  • Hoge kwaliteit
  • De overzettreden zagen we buiten
  • Meer dan 50 kleuren laminaat

Bereken uw prijs

Laminaat voor open en dichte trappen

De trap bekleden met laminaat kan voor zowel open als dichte trappen. Met de vele kleuren laminaat in het assortiment van Stairwell Traprenovatie, is altijd een goede combinatie te maken met de andere kleuren die u in uw huis gebruikt.

Trap bekleden met laminaat van Stairwell

Wil je meer informatie over de werkwijze van Stairwell? Of wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan per mail via info@stairwell.nl en per telefoon via 0183-440040.

Neem contact op