Trap renovatie eiken

Trap renovatie eiken

Een trap renoveren met eikenhout is bij uitstek het beste materiaal om jouw trap te renoveren. Een trap renovatie eiken is een duurzame oplossing en past bij elk interieur en elke trap. Dit maakt eiken traprenovatie een interessante optie. Een eiken trap geeft je interieur een authentieke uitstraling.

Voordelen van trap renovatie eiken

In eerste instantie is een eiken trap een goede optie omdat deze kwalitatief hoogwaardig is. Daarnaast biedt een eiken trap nog verschillende voordelen zoals:

  • Een eiken trap geeft een natuurlijke en warme uitstraling;
  • Eikenhout is een stevige en duurzame houtsoort;
  • Een eiken trap biedt vele onderhoudsmogelijkheden (verven, olie, beits etc.);
  • Een eiken trap is geluiddempend.

De mogelijkheden van een eikenhouten trap

Een eikenhouten trap heeft een natuurlijke uitstraling. Daarbij is elke treden anders en uniek. Daarbij heb je ook nog de mogelijkheid om een antislipstrip aan te brengen op een eiken trap.

Over Stairwell

Stairwell heeft tal van traprenovaties succesvol opgeleverd. Tevens hebben wij onze productie in eigen beheer waardoor we garant staan voor hoge kwaliteit. Voor iedereen bieden wij de perfectie oplossing.

Lees onze referenties

De prijs van een eiken trap renoveren

Wij bieden voor elke portemonnee en traprenovatie. Van verschillende soorten hout, een rechte of trap met draai en ga zo maar door. De keuze is aan jou. Door onze jarenlange ervaring maken wij binnen een dag een echte blinkvanger van jouw eiken trap. Via onze website kan je eenvoudig je prijs berekenen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken je prijs