Traprenovatie

Traprenovatie dé interieurtrend

Traprenovatie wordt steeds populairder. Al heeft het lang geduurd voor mensen in Nederland en België inzagen hoe belangrijk het is om de bestaande trappen in een woning af te stemmen op de rest van het interieur. Veel mensen zien bij kennissen of vrienden dat traprenovatie indrukwekkende resultaten oplevert. Vaak zijn zij daarna ook direct om. Tegenwoordig krijgt traprenovatie net zoveel aandacht als keukens en badkamers. De grote vraag naar traprenovatie heeft ervoor gezorgd dat het aanbod erg divers is geworden. Dit geldt tevens ook voor de prijzen.

Professionele traprenovatie voor slechts € 995 all-in

De grote vraag naar traprenovatie brengt gevolgen met zich mee. Zo is het aantal bedrijven dat traprenovatie aanbiedt sterk gegroeid. Door de marktbewerking zijn de prijzen voor het renoveren van trappen onder druk komen te staan.

Het is Stairwell als innovatieve traprenovatie specialist gelukt om een methodiek te ontwikkelen die het mogelijk maakt om jouw trap voor slechts €995,- all-in te renoveren zonder dat je op kwaliteit van de materialen in hoeft te leveren. Er zijn natuurlijk wel verschillen in prijs. Deze verschillen ontstaan op basis van:

– Type model (rechte trap of trap met draai);
– Aantal treden van de trap;
– Huidige bekleding (vloerbedekking, geverfd of anders);
– Soort woning waar de traprenovatie plaatsvindt.

Benieuwd naar de prijs? Bereken snel en eenvoudig wat jouw trap moet kosten.

Bereken prijs

Stijlvolle traprenovatie binnen 1 werkdag

Het feit dat Stairwell traprenovatie aanbiedt voor slechts € 995 all-in heeft voor de nodige kopzorgen gezorgd bij onze concurrenten. Men kan niet begrijpen hoe de specialisten van Stairwell er in slagen om voor slechts € 995 all-in een stijlvolle trap te renoveren met materialen van hoge kwaliteit. Je trap wordt onder andere voorzien van eikenhouten treden in kleur naar keuze. Dat alles vindt plaats in 1 werkdag! Er wordt niet gehakt.

Verdient je trap ook een professionele renovatie? Neem dan snel contact op met Stairwell.

Neem contact op