Trap Renoveren

Trap renoveren

Een trap neemt in veel woonhuizen en kantoorpanden een centrale plaats in en wordt om deze reden vaak intensief gebruikt. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat na verloop van jaren op een trap slijtageplekken zichtbaar worden en een trap renoveren geen overbodige luxe is. Was het tot voor kort bij beklede trappen bijna een vanzelfsprekendheid om deze opnieuw te laten stofferen met vloerbedekking, sinds de komst van Stairwell uit Giessen is hier volledig verandering in gekomen. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een traprenovatie in plaats van het laten stofferen van een trap.

Stairwell is vaak goedkoper

De ervaren specialisten van Stairwell hebben voor renoveren van een trap een kostenbesparende werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze maakt het mogelijk om jouw bestaande trap te voorzien van eikenhouten treden voor een prijs van slechts €1195,- all-in. Het materiaal dat Stairwell voor het renoveren van jouw trap gebruikt is van een hoge kwaliteit en zelfs aanzienlijk beter bestand tegen beschadigingen dan kunststof.

Dankzij renovatie wordt jouw trap een blikvanger

De specialisten van Stairwell hebben voor renoveren van jouw trap in principe slechts 1 werkdag nodig. Wij voorzien namelijk jouw bestaande trap zonder hak of breekwerk van eikenhouten treden. Jouw bestaande trap zal na het renoveren beter ogen dan ooit tevoren. Al jouw gasten zullen de overtuiging hebben, dat je een stijlvolle nieuwe eikenhouten trap heeft laten maken. En eigenlijk is dat ook zo, want het verschil is niet waar te nemen. Een gerenoveerde trap van Stairwell is gemakkelijk in onderhoud. Je kunt de trap schoonmaken met een vochtige doek en het is maar een keer per jaar nodig om jouw trap in de olie te zetten.

De voordelen van traprenovatie

Wanneer je een trap laat renoveren door Stairwell ondervindt je de volgende voordelen:

  • Traprenovatie voor een prijs van slechts €1295,- all-in
  • Kwaliteitsproduct
  • Unieke en snelle werkwijze
  • Blikvanger in jouw woning
  • Gemakkelijk in onderhoud

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het renoveren van een trap of wil je goedkoop en snel jouw renovatie? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Stairwell uit Giessen. Natuurlijk kun je op onze website ook direct een vrijblijvende offerte opvragen.

Vraag offerte aan Neem contact op