Trap Schilderen

Trap schilderen een eenvoudige vorm van traprenovatie

Sinds enkele jaren wordt aan de bestaande trappen in een woning net zoveel aandacht besteed als aan de badkamer en keuken. En terecht, want naast het feit dat een trap in de meeste woningen intensief gebruikt wordt neemt de trap vaak een opvallende en prominente plaats binnen een woning in.

Om jouw inrichting volledig in balans te krijgen is het van belang dat jouw bestaande trappen hier naadloos bij aansluiten. De meest geschikte opties voor het upgraden van jouw trap zijn trap schilderen of lakken en traprenovatie.

Trap schilderen of lakken is duurder dan je denkt

Indien je besluit om jouw bestaande trap aan te laten sluiten bij jouw interieur kun je kiezen voor trap schilderen of lakken. Als je hiervoor kiest zul je eerst jouw bestaande trappen grondig moeten schuren, zodat ze absoluut ‘kaal en vlak’ zijn voordat je met het verven of lakken begint. Realiseer je terdege, dat dit een zeer arbeidsintensief werk is, dat nauw luistert.

Je moet er absoluut voor zorgen dat de oppervlakte van jouw treden glad zijn, anders blijf je altijd lelijke plekken zien. Slaag je hierin, dan zal het eindresultaat van het trap schilderen een mooie trap zijn. Zorg er voor dat je daarna elke trede voorziet van antislip strips, want bij trappen staat de veiligheid natuurlijk voorop.

Traprenovatie geeft jouw woning voor €1195,- all-in een toegevoegde waarde

Zagen wij bij trap schilderen nogal wat mitsen en maren. Bij traprenovatie hebben wij deze niet, omdat de specialisten van Stairwell voor slechts €1195,- all-in jouw trap een complete metamorfose kunnen geven.

Binnen 1 werkdag kan jouw bestaande trap voorzien worden van eikenhouten treden in de feel and look van jouw keuze. Een dergelijke aanpak zorgt er gegarandeerd voor, dat jouw interieur volledig in balans komt en jouw bestaande trap een blikvanger wordt.

Conclusie: een bestaande trap schilderen is een optie. Wil je echter jouw interieur volledig in balans brengen kies dan voor traprenovatie van Stairwell. Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.