Trap Stofferen

Een trap stofferen betekent  niks anders dan een nieuwe vloerbedekking op de trap. Het stofferen van de trap ligt voor de hand als de bekleding van jouw bestaande trap toe is aan vervanging. Deze keuze ligt voor de hand, doordat dit in het verleden verreweg het voordeligst was. Traprenovatie was voor de meeste gezinnen geen betaalbare optie vanwege het feit dat dit gemiddeld meer dan €2.500,- kostte.

Trap stofferen kosten

Sinds de komst van de innovatieve traprenovatie specialist Stairwell is dit beeld totaal veranderd. Bij Stairwell is traprenovatie namelijk goedkoper dan een trap stofferen met een goed tapijt. Bij Stairwell kost een trap renovatie met eikenhouten treden slechts €1195,- all-in. Wil je weten wat een traprenovatie voor jou gaat kosten? <Vraag een offerte aan>

Waarom is trap renoveren beter dan trap stofferen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw bestaande trap opnieuw te laten stofferen met een tapijt van goede kwaliteit. Los van de kleur blijft de uitstraling van jouw trap gelijk en zal na verloop van tijd door intensief gebruik het tapijt in kwaliteit gaan afnemen. Betaalbare traprenovatie van Stairwell is een veel duurzamer alternatief.

Geen tijdsverschil in trap stofferen of trap renoveren

Er is vrijwel geen verschil in de mate van overlast en tijdsduur tussen een trap stofferen en een trap renoveren. De ervaren specialisten van Stairwell kunnen namelijk in 1 werkdag jouw bestaande trap voor slechts €1195,- all-in een complete metamorfose geven.

Zonder hak of breekwerk wordt jouw bestaande trap voorzien van eikenhouten treden in de kleur van jouw keuze. Het resultaat zal een stijlvolle onderhoudsvriendelijke eiken houten trap zijn die past bij jouw interieur en een meerwaarde oplevert voor jouw woning. Kies je ook voor trap renovatie in plaats van trap stofferen?

Contact  Lees meer over traprenovatie