Trap Treden

Gladde trap treden vergroten de kans op een whiplash

Een whiplash wordt vooral in verband gebracht met autorijden, maar helaas ontstaan de meeste whiplashes thuis door een val van de trap. De kwaliteit van de trap treden ligt hier helaas maar al te vaak aan ten grondslag. Het is dan ook van groot belang, dat je de bovenlaag van de trap treden in de gaten houdt.

Gaat jouw traptapijt slijtage plekken vertonen en / of wordt het traptapijt vaal, neem dan passende maatregelen omdat de grip minder wordt. Ga je jouw bestaande trap zelf upgraden door deze te gaan verven of lakken? Zorg er dan altijd voor dat je op alle trap treden antislip strips aanbrengt. Bovenstaande methodieken zijn niet duurzaam.

Traprenovatie biedt een duurzame oplossing voor jouw trap treden

De enige duurzame oplossing om de trap treden van jouw bestaande trap in conditie te houden is een professionele traprenovatie. Een belangrijk onderdeel van een traprenovatie door Stairwell is, dat de trap treden van jouw bestaande trap worden voorzien van eikenhouten treden met kwalitatieve antislip strips.

Deze professionele traprenovatie staat er voor garant, dat je over een duurzame en veilige trap gaat beschikken. Een complete traprenovatie kost bij Stairwell slechts €1195,- all-in.

Verdienen jouw trap treden ook een trap renovatie van Stairwell? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.