Trapbekleding

Is de trapbekleding van jouw bestaande trap aan vervanging toe? Of sta je op het punt om jouw bestaande trap te renoveren of zelfs in zijn geheel te vervangen? Dan is de betaalbare traprenovatie van Stairwell voor jou wellicht de oplossing om jouw bestaande trap een complete metamorfose te geven. Wij maken van jouw bestaande trap gegarandeerd het visitekaartje van jouw woning en creëren zelfs een meerwaarde. En dit alles voor slechts €1195,-.

Traprenovatie van Stairwell is vaak goedkoper dan tapijt trapbekleding

Je leest het goed. Stairwell heeft voor het renoveren van bestaande trappen een werkwijze ontwikkeld die dermate kostenbesparend is, dat wij voor slechts €1195,- all-in jouw complete trap kunnen renoveren en o.a. voorzien van eikenhouten treden.

Het materiaal dat Stairwell voor de trapbekleding gebruikt is van hoge kwaliteit en aanzienlijk beter tegen beschadigingen bestand dan kunststof. Maar wat vooral belangrijk is, dat deze vorm van trapbekleding zeer duurzaam is en de waarde van jouw woning zal doen toenemen.

Snel en goedkoper dan tapijt trapbekleding

Hoe gaat het in zijn werk? Zonder hak of breekwerk wordt jouw bestaande trap voorzien van eikenhouten treden in de kleur van jouw keuze. Onze mensen hebben net als bij het aanbrengen van tapijt trapbekleding slechts 1 werkdag nodig voor het renoveren van jouw bestaande trap.

Jouw trap zal beter ogen dan ooit tevoren. Een gerenoveerde trap van Stairwell is gemakkelijk in onderhoud. Schoonmaken met een vochtige doek en een keer per jaar in de olie zetten, volstaan.

Goedkoop en snel jouw trap renoveren? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.