Trapbekleding

Slijtage trapbekleding

Trapbekleding wordt vaal en zal in de loop van de tijd slijtageplekken gaan vertonen. De meeste huishoudens krijgen er na verloop van tijd mee te maken. Wat ga je doen? Vervang je de huidige versleten trap bekleding door een nieuwe of kies je voor een duurzame oplossing en grijp je deze kans aan om jouw trap eindelijk in balans te brengen met jouw interieur? Als je hiervoor kiest is de betaalbare traprenovatie van Stairwell een uitkomst.

Traprenovatie als duurzame vorm van trapbekleding

Omdat veiligheid een essentiële rol speelt bij trappen adviseren wij je met klem om de trapbekleding door een échte specialist te laten verzorgen, mocht je kiezen voor deze optie.

Trap renovatie is een duurzame vorm van <trap bekleding>. Een professionele trap renovatie maakt het mogelijk om jouw bestaande trap volledig in balans te brengen met jouw interieur. Jouw woning krijgt na een trap renovatie door Stairwell beslist meer allure. Jouw huisgenoten en visite zullen dat zonder restrictie beamen.

Een duurzame trapbekleding

Dankzij een innovatieve kostenbesparende techniek kan de trap bekleding specialist Stairwell al voor €1195,- all-in een complete trap renovatie aanbieden. Voor deze geringe investering wordt Jouw bestaande trap zonder hak- of breekwerk voorzien van een eikenhouten <trapbekleding>. De gehele trap renovatie vindt plaats in 1 werkdag. Wat zijn de voordelen van een trap renovatie van Stairwell?

– Onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken volstaat naast de trap een keer per jaar in olie te zetten.
– Het brengt jouw trap in balans met jouw interieur.
– Betaalbaar en snel gerealiseerde trapbekleding.

Contact