Traprenovatie Almere

Traprenovatie Almere

Heeft u oude, versleten vloerbedekking op de trap? Of past de trap niet meer bij uw huidige interieur? Voor uw woning in Almere en omstreken verzorgen wij graag een traprenovatie. Het renoveren van de trap is – in tegenstelling wat u misschien denkt – geen grote verbouwing. Binnen één dag heeft u al een vernieuwde trap. Helemaal zonder troep, want de traptreden worden buiten op maat gezaagd. Dat maakt Stairwell de specialist in traprenovatie in onder andere Almere en omgeving.

Waarom kiezen voor een traprenovatie door Stairwell?

  • Binnen één dag een nieuwe trap
  • Geen troep in huis
  • Betaalbaar voor iedereen
  • Hoge kwaliteit
  • Eikenhouten traptreden in meer dan 50 kleuren

De vakspecialisten van Stairwell traprenovatie in Almere en omgeving geven uw trap een ware metamorfose. Binnen de kortste keren heeft u een prachtige blikvanger in huis. Eentje die weer jaren meegaat, want bij Stairwell wordt gewerkt met duurzaam materiaal.

Renovatie van de trap uitbesteden

De trap van uw woning in Almere wordt dagelijks gebruikt en na jaren is deze aan renovatie toe. Onze vakmannen moderniseren uw trap. Dat wordt gedaan met behulp van overzettreden. Dat houdt in dat de nieuwe traptreden en stootborden over de bestaande trap worden geplaatst. Er komt dus geen hak- en breekwerk aan te pas en deze traprenovatie is daardoor ook een stuk voordeliger dan een nieuwe trap. De trap wordt voorzien van een mooie houtbekleding, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in meer dan 50 kleuren. Ook kunt u ervoor kiezen om antislipstrips te laten plaatsen voor de veiligheid. Een traprenovatie bij Stairwell in Almere is al mogelijk vanaf €1295,-.

Traprenovatie Almere door Stairwell

Uw traprenovatie is meestal binnen één dag uitgevoerd. De specialisten komen bij u langs om de trap in te meten en ter plekke op maat te zagen. Meer informatie over de werkwijze van Stairwell, de traprenovatie specialist in Almere, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan per mail via info@stairwell.nl of per telefoon via 0183-440040.

Neem contact op