Traprenovatie betonlook, laminaat of wit

Traprenovatie betonlook, laminaat of wit

Wil je je trap weer laten stralen met traprenovatie in betonlook, laminaat of wit? Neem afscheid van die versleten vloerbedekking of afgebladderde verf op de trap! Je trap ziet er weer uit als nieuw met de traprenovatie van Stairwell. Binnen één dag maken onze specialisten je trap weer mooi. Zonder grote verbouwing of troep in huis, want het zagen van de overzettreden doen we buiten.

Traprenovatie betonlook

Staat een traprenovatie in betonlook op je wensenlijstje? Betonlook traptreden hebben een stoere, moderne look. Het voordeel van traprenovatie met betonlook is dat de traptreden makkelijk combineren met je vloer op de beneden- en bovenverdieping. De lichtgrijze tint past namelijk overal bij. Wil jij een industriële look in je huis? Kies dan voor betonlook traprenovatie.

Traprenovatie wit

De meest voorkomende kleur voor geschilderde trappen is wit. De kleur past goed in zowel een landelijk als modern interieur. Maar een trap schilderen is veel werk en na een paar jaar moet je het opnieuw doen. Kies voor traprenovatie wit, voor een strakke, witte trap. Met onze witte traprenovatie heb je binnen één dag weer een mooie witte, gerenoveerde trap.

Traprenovatie laminaat

Kies voor traprenovatie met laminaat als je wilt dat je nieuwe trap een houtlook heeft. Laminaat geeft je trap een warme uitstraling en je kunt kiezen uit een kleur die bij je vloer past, om één geheel te maken. Bij Stairwell heb je de keus uit meer dan vijftig kleuren laminaat voor je traprenovatie, zoals bijvoorbeeld eiken.

Voordelen van traprenovatie betonlook, laminaat of wit

● Binnen één dag een nieuwe trap
● Betaalbaar voor iedereen
● Hoge kwaliteit
● De overzettreden zagen we buiten
● Traptreden in wit, betonlook of laminaat

Traprenovatie betonlook, laminaat of wit van Stairwell

Stairwell maakt traprenovatie aantrekkelijk! Wil je meer informatie over de werkwijze van Stairwell of onze betonlook, laminaat of wit traprenovatie? Of wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan per mail via info@stairwell.nl en per telefoon via 0183-440040.

Neem contact op