Traprenovatie Doe Het Zelf

Traprenovatie doe het zelf

De interieurtrend om bestaande trappen te renoveren is niet meer te stuiten. Omdat het laten uitvoeren van traprenovatie nogal prijzig is, kun je bij een groot aantal winkels een traprenovatie doe het zelf pakket kopen. Door dit traprenovatie doe het zelf pakket aan te schaffen kun je theoretisch fors besparen. Echter traprenovatie is vakmanschap. Je moet een meer dan gemiddelde doe-het-zelver zijn en beschikken over het juiste gereedschap, anders krijg je nooit een stijlvolle trap.

De kwaliteit van de doe het zelf pakketten is dubieus

Voor de meeste traprenovatie doe het zelf pakketten worden niet de beste materialen gebruikt. Dit heeft alles te maken met de hoogte van de prijs, waarvoor men de traprenovatie pakketten in de markt wilt zetten.

De kwaliteit van de materialen die Stairwell gebruikt voor haar traprenovatie is hoog en zelfs beter bestand tegen beschadigingen dan kunststof. Voor het trap renoveren maken de specialisten van Stairwell gebruik van eikenhouten treden. Het grote voordeel voor jou is, dat je na 1 werkdag eigenaar zult zijn van een stijlvolle en kwalitatief hoogstaande trap voor slechts €1195,- all-in. Dat is zelfs goedkoper dan menig traprenovatie akket!

Gaat jouw voorkeur uit naar een professionele traprenovatie door Stairwell boven een traprenovatie pakket? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.