Traprenovatie Eindhoven

Traprenovatie Eindhoven

Woont u in de omgeving van Eindhoven en wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Voor een volledig nieuw uiterlijk laat u uw trap renoveren door de vakspecialisten van Stairwell. Uw huidige trap wordt met treden en stootborden van eikenhout in een nieuw jasje gestoken.

De voordelen van een renovatie met eikenhout

Stairwell is met zijn jarenlange ervaring de specialist in traprenovatie. Door onze kennis kennen we ons materiaal door en door, en weten we precies welke voordelen een traprenovatie met hout oplevert:

  • Duurzaam en slijtvast
  • Weinig onderhoud
  • Geluiddempend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eenvoudig te monteren

Traprenovatie door vakspecialisten uit Eindhoven

Als specialist in traprenovatie in de regio Eindhoven vinden wij het belangrijk dat u de trap krijgt die helemaal past bij uw wensen. Nadat u een vrijblijvende afspraak heeft gemaakt, komen onze vakmannen bij u langs in Eindhoven om uw wensen voor de traprenovatie te bespreken. Zo nemen we de mogelijkheden als wel of geen antislipstrips en de kleuren van het eikenhout door. Daarna ontvangt u een prijsopgave. Deze start bij een bedrag van €1295,-.

Binnen één dag een nieuwe trap

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het renoveren van bestaande trappen in slechts één dag. We voeren de installatie snel en efficiënt uit, zonder rommel en gedoe. Er komt namelijk geen hak- en breekwerk aan te pas en de treden worden buiten op maat gezaagd. Aan het einde van de dag is er geen spoortje vuil te bekennen op uw prachtige, nieuwe trap.

Traprenovatie door Stairwell

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een traprenovatie in Eindhoven? Bereken hier uw prijs door de benodigde gegevens in te vullen. Dezelfde dag ontvangt u nog een offerte. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken om uw wensen te bespreken. Neem contact op met Stairwell, de specialist in traprenovatie in Eindhoven en de rest van Nederland, om een afspraak in te plannen.

Bereken uw prijs Neem contact op