Traprenovatie HPL

Traprenovatie HPL, of High Pressure Laminate, is een laminaat met een zeer harde, stevige toplaag. HPL houdt geen vuil vast en heeft een grote kras- en slijtvastheid. Dit maakt traprenovatie met HPL een interessante optie.

Voordelen HPL bij traprenovatie

HPL is een samengesteld product dat uit een aantal lagen bestaat. Deze lagen worden onder hoge temperatuur en hoge druk samengeperst waardoor het materiaal slagvast wordt en waardoor de HPL plaat dicht en vormvast is. HPL is ideaal materiaal voor traprenovatie.

Bekijk alle mogelijkheden

Traprenovatie met HPL goedkoper

In de eerste plaats is traprenovatie met HPL een goede optie omdat het goedkoper is dan het plaatsen van een nieuwe trap. Daarnaast hoeft HPL niet gelakt te worden maar heeft toch de uitstraling van hout.

De voordelen van traprenovatie HPL op een rij:

  • Krasvast
  • Slijtvast
  • Mooie uitstraling
  • Antislip
  • Gemakkelijk schoon te houden

Veel keus in HPL traprenovatie

Stairwell Traprenovatie biedt veel keus in kleur en uitstraling voor traprenovatie met HPL. De vele kleuren HPL laminaat uit het assortiment van Stairwell zorgen dat uw gerenoveerde trap perfect bij de rest van het interieur past.

Trap renoveren met HPL van Stairwell

De renovatie specialisten van Stairwell hebben voor traprenovatie met HPL een werkwijze ontwikkeld die zeer kostenbesparend is. Wil je meer informatie over de werkwijze van Stairwell? Of wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan per mail via info@stairwell.nl en per telefoon via 0183-440040.

Neem contact op Lees meer over traprenovatie