Traprenovatie Kosten

Trap laten bekleden kosten

Wilt u uw trap bekleden inclusief leggen en lijmen, maar weet u niet wat dit moet kosten? Dan bent u niet de enige. Echter is het lastig om een eenduidig antwoord op deze vraag te formuleren, aangezien iedere trap anders is én er verschil is tussen de diverse bekledingen. Wat wel vast staat, is dat de keuze om de trap te laten bekleden in ieder geval niet duurzaam is. Dit is bij traprenovatie wel het geval.

Trap renoveren kosten

Wanneer u ervoor kiest om uw trap opnieuw te laten bekleden bent u relatief veel geld kwijt voor enkel het bekleden ervan. Traprenovatie is de ultieme vorm van trap bekleden. Door uw bestaande trap te laten renoveren door de specialisten van Stairwell ondergaat uw trap een complete metamorfose, waardoor de trap een echte blikvanger wordt in uw woning die aansluit op de rest van het interieur. Traprenovatie bij Stairwell is al mogelijk vanaf €1295,- all-in.

Lage kosten traprenovatie voor topkwaliteit

Veiligheid staat boven alles bij trappen. Hierdoor maakt Stairwell enkel gebruik van hoog kwalitatieve materialen die bijdragen aan de veiligheid van trappen zoals eikenhouten treden en antislip strips. Toch zijn de kosten voor traprenovatie laag. Dit heeft alles te maken met de unieke en efficiënte werkwijze die Stairwell hanteert. Benieuwd naar deze werkwijze?

Bekijk werkwijze

Kosten traprenovatie volledig transparant

Als consument is het haast onmogelijk om exact vast te stellen wat u daadwerkelijk moet betalen voor traprenovatie. Vaak komen er ‘verborgen’ kosten bovenop de prijs die in eerste instantie getoond wordt. Men berekend bijvoorbeeld extra kosten voor materialen die gebruikt worden of voor een draaiing in de trap. Bij Stairwell zijn de prijzen wél all-inclusief. Alle kosten, zoals arbeidsloon, de kosten voor hoog kwalitatieve materialen, en antislip treden zijn al in de prijs inbegrepen. Bij Stairwell kiest u voor duidelijkheid en zekerheid.

Wij maken traprenovatie aantrekkelijk

Is je trap aan opknappen toe? Nieuwe treden? Een nieuwe kleur dat beter past bij uw interieur? En snel? Stairwell maakt dit mogelijk. Binnen 1 dag is uw bestaande trap voorzien van nieuwe treden in de kleur van uw keuze.

Voordelen:

  1. Scherpe prijs
  2. Hoge kwaliteit
  3. Unieke en snelle werkwijze
  4. Blikvanger in uw woning

Traprenovatie als totaaloplossing

Kiest u voor de iets goedkopere oplossing ‘trap bekleden’ die volstaat voor de korte termijn of gaat u voor een totaaloplossing voor de lange termijn in de vorm van een traprenovatie? Wanneer u kiest voor traprenovatie dan bent u bij Stairwell aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op