Traprenovatie laten doen

De meeste trappen worden zo veelvuldig gebruikt, dat er slijtplekken en beschadigingen op komen. Vroeg of laat wil je dat aanpakken. De trap is nou eenmaal in veel gevallen een blikvanger in een woning of pand.  Een trap renoveren heeft vele voordelen ten opzichte van een nieuwe trap plaatsen. De belangrijkste is dat het goedkoper is. Daarom kiezen veel mensen voor een traprenovatie.

Expert in traprenovatie

Stairwell is expert in traprenovatie. Specialisten de traprenovatie laten doen, zorgt ervoor dat je trap op een professionele, snelle manier weer in perfecte staat is.

Bekijk alle mogelijkheden

De voordelen

Het uitbesteden van je traprenovatie aan een specialist als Stairwell Traprenovatie heeft vele voordelen:

  • Snelle oplevering
  • Garantie
  • Betaalbaar
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Vakwerk

Kosten van traprenovatie

Wat het kost om traprenovatie te laten doen door Stairwell Traprenovatie, is eenvoudig uit te rekenen. Stairwell heeft voor traprenovatie een zeer kostenbesparende methode waardoor je een traprenovatie al vanaf €1295,- all-in kunt laten doen.

Bereken je prijs

Offerte voor traprenovatie

Een traprenovatie, vraagt natuurlijk een investering. Wil je precies weten wat de renovatie van jouw trap kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Stairwell Traprenovatie. Of neem contact op voor advies op maat.

Neem contact op