Traprenovatie Limburg

Traprenovatie Limburg

Woont u in Limburg en wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? In slechts één dag maakt Stairwell een mooie eikenhouten trap van uw beschadigde, oude trap. Er wordt gebruik gemaakt van overzettreden. Deze nieuwe treden en stootborden worden over de bestaande trap geplaatst, waardoor er geen hak- en breekwerk aan te pas komt. Wij werken in heel Nederland en doen dus ook traprenovaties in Limburg. Bij Stairwell bent u aan het juiste adres.

Renovatie van de trap uitbesteden

De trap wordt vaak over het hoofd gezien bij het moderniseren van een woning. Om de trap bij de laatste trends te laten passen is een traprenovatie met eikenhout een uitstekende keuze. Onze traprenovaties zijn al mogelijk vanaf €1295,-. Wanneer u erover nadenkt om voor uw woning in Limburg een traprenovatie te laten uitvoeren, dan voorziet Stairwell u binnen de kortste keren van een prachtige blikvanger in huis.

Trap renoveren met houtbekleding in Limburg

De traprenovatie in uw woning in Limburg verloopt zonder sloopwerk. Wij bekleden de trap met houtbekleding, wat de indruk geeft van een compleet nieuwe trap. En als traprenovatie specialist in Limburg en omgeving hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankleding van uw nieuwe trap. Onze trapbekleding is namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in meer dan 50 kleuren, met of zonder antislipstrips.

Traprenovatie door Stairwell

  • Geen hak- en breekwerk
  • In één dag klaar
  • Eikenhout
  • Keuze uit vijftig verschillende kleuren
  • Duurzaam materiaal

Bent u benieuwd geworden naar de kosten van een traprenovatie? Bereken hier uw prijs door de benodigde gegevens in te vullen. U ontvangt dezelfde dag nog een prijsopgave. Voldoet deze prijsberekening aan uw verwachtingen? Neem contact op met Stairwell, de traprenovatie specialist in Limburg, om een afspraak in te plannen.

Bereken uw prijs Neem contact op