Traprenovatie Prijzen

Traprenovatie prijzen fors gedaald

De prijzen voor traprenovatie zijn de laatste jaren sterk gedaald. Nieuwe trappenrenovatie technieken hebben er mede voor gezorgd dat traprenovatie voor elke portemonnee betaalbaar is geworden. Daarnaast is het aantal leveranciers enorm gestegen door de vele vraag, waardoor deze bedrijven elkaar concurreren om de laagste prijs te kunnen hanteren voor traprenovatie. Deze factoren hebben ervoor gezorgd dat traprenovatie bij Stairwell al mogelijk is vanaf €1295,- all-in.

Prijs houten trap renovatie

Heeft u een rechte trap of een trap met draai? Uit hoeveel treden bestaat uw trap? Wat voor type vloerbedekking is er bevestigd op de trap? In wat voor soort woning dient de trap gerenoveerd te worden? Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs voor een houten trap renovatie. Bent u benieuwd naar de prijs voor traprenovatie die u kunt verwachten? Vul de gegevens in en ontvang dezelfde dag nog een prijsberekening voor de traprenovatie.

Bereken uw prijs voor traprenovatie

Lage prijzen traprenovatie voor topkwaliteit

Veiligheid staat altijd voorop bij trappen. Om deze reden maakt Stairwell uitsluitend gebruik van hoog kwalitatieve materialen zoals eikenhouten treden en antislip strips. Hoe is het dan mogelijk dat de prijzen voor traprenovatie bij Stairwell zo laag zijn? Dit heeft alles te maken met de efficiënte en kostenbesparende werkwijze die Stairwell ontwikkeld heeft. Bent u benieuwd naar de werkwijze van Stairwell die leidt tot goedkope traprenovatie?

Bekijk werkwijze

Traprenovatie de ultieme vorm van trappen bekleden

Natuurlijk kunt u uw bestaande trappen bekleden met een modieus tapijt dat beslist meerdere jaren mee zal gaan, maar veel meer dan een nieuwe kleur kunt u niet bereiken. Traprenovatie gaat veel verder en is feitelijk de ultieme vorm van trappen bekleden. Door uw bestaande trap te laten renoveren door de specialisten van Stairwell ondergaat uw trap een complete metamorfose. En dat binnen één dag! Na de traprenovatie zal uw trap beter aansluiten op uw interieur en wordt het een echte blikvanger. Heeft u interesse?

Neem contact op