Traprenovatie Tilburg

Traprenovatie Tilburg

Is uw trap aan vervanging toe, omdat de vloerbekleding lelijk is geworden of omdat de trap simpelweg niet meer in uw huidige interieur past? Kies voor een traprenovatie in Tilburg, uitgevoerd door Stairwell. In slechts één dag maken wij van uw oude trap een nieuwe trap. Dit doen we zonder hak- en breekwerk.

Trap renoveren met overzettreden

Wij voorzien woningeigenaren van een prachtige nieuwe trap door middel van traprenovatie. Tilburg ligt in ons werkgebied, waardoor we snel bij u aan de slag kunnen. Binnen één dag heeft u een gerenoveerde trap in huis. De oude trap lijkt weer als nieuw en heeft een moderne, rustige uitstraling. De nieuwe traptreden en stootborden – in de kleur van uw keuze – worden over de huidige trap geplaatst. Door onze snelle werkwijze en scherpe prijs hebben we in Tilburg al veel huishoudens blij gemaakt met een traprenovatie.

Eikenhouten trap in diverse kleuren

De vakspecialisten van Stairwell traprenovatie in Tilburg en omstreken zijn in staat om uw trap een ware metamorfose te geven. Uw trap wordt bekleed met eikenhouten treden in de kleur van uw keuze. Met meer dan 50 kleuren zit er altijd een kleur tussen die bij de rest van uw woning en interieur past. Wij als traprenovatie specialist in Tilburg adviseren u hier graag over. Niet alleen het uiterlijk van de trap is belangrijk bij een renovatie, ook de keuze van het materiaal speelt een rol. Wanneer u ervoor kiest om een traprenovatie in regio Tilburg door Stairwell te laten doen, dan kiest u voor duurzaamheid. Wij werken alleen met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen die onverslijtbaar zijn. Natuurlijk heeft u ook de optie om voor antislipstrips te kiezen.

Dit alles doen wij tegen een schappelijke prijs. Bent u benieuwd wat dit u gaat kosten? Bereken uw prijs en ontvang binnen een dag uitsluitsel over de exacte kosten. Waar er bij andere traprenovatie aanbieders vaak nog onvoorziene kosten bijkomen, werken wij open en eerlijk.

Bereken uw prijs

De voordelen van houtbekleding op de trap

  • Materiaal is van hoge kwaliteit
  • Onslijtbaar
  • Geluiddempend
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Creëert een meerwaarde voor uw woning

Meer informatie over traprenovatie in Tilburg

Een traprenovatie in uw woning in Tilburg wordt altijd op maat uitgevoerd. De specialisten meten de trap op een zorgvuldige en deskundige wijze in. De treden worden ter plekke (buiten) op maat gezaagd zodat deze perfect passen. Meer informatie over de werkwijze van Stairwell of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan per mail via info@stairwell.nl of per telefoon via 0183-440040.

Neem contact op