Traprenovatie

Traprenovatie Stairwell: geef uw trap een nieuwe look!

Trappen nemen een steeds prominentere plaats in binnen het interieur van een woning. Veel mensen vinden het dan ook belangrijk dat de trap er perfect uitziet. Kan jouw trap wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan is een bestaande trap bekleden is een goede optie. Het voordeel is dat er geen gloednieuwe trap geplaatst hoeft te worden en je binnen één dag al een nieuwe look voor je trap hebt. Natuurlijk volledig passend bij jouw interieur.

Een traprenovatie is de beste keuze

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden om een trap te bekleden. Je kunt de bestaande trap laten bekleden met een hoogwaardig modieus tapijt, bekleden met PVC, de bestaande trap verven of de trap van een nieuwe laklaag voorzien. Als je het echt goed wilt doen kun je het beste kiezen voor een traprenovatie. Dit is de ultieme vorm van een trap bekleden. De trap krijgt met een traprenovatie een complete metamorfose. Stairwell is gespecialiseerd in het renoveren, opknappen en bekleden van trappen.

stairwell1

Voordelen van een traprenovatie

Er zijn veel voordelen van een traprenovatie in tegenstelling tot een nieuwe trap:

 • Binnen één dag een nieuwe trap
 • Geen hak- en breekwerk
 • Keuze uit meer dan 50 kleuren
 • Geluiddempend
 • Voor elk budget een passende trap
 • Gemakkelijk in onderhoud
Bereken uw prijs
HOME-Header

Traprenovatie van Stairwell maakt het interieur compleet

Steeds meer mensen gaan zich realiseren dat een trap in een woning sfeerbepalend is voor het interieur. Bij veel woningen is de trap het eerste wat je ziet als je de woning betreedt en is dan ook het visitekaartje van een huis. Kan jouw trap wel een opfrisbeurt gebruiken? Een traprenovatie van Stairwell maakt het interieur weer compleet! Stairwell is gespecialiseerd in het renoveren, opknappen en bekleden van trappen.

“Deskundig en mooi gelegd tegen een redelijke prijs in tegenstelling tot wat andere 'trappenboeren' durven te vragen.”

Meerwaarde voor uw woning

De tijd dat een trap niet meer gezien mag worden is echt voorbij. In de afgelopen jaren is in veel woningen de trap een echte blikvanger geworden, geheel passend bij het interieur van de rest van de woning. Een trap is niet langer meer alleen functioneel, maar inmiddels een echte woontrend geworden. Deze trend is ook terug te zien op TV en in magazines. In veel klusprogramma’s worden nieuwe woningen voorzien van een nieuwe trap.

HPL traprenovatie

Traprenovatie HPL, of High Pressure Laminate, is een laminaat met een zeer harde, stevige toplaag. HPL is een laminaat soort die lang meegaat en zich daardoor perfect leent voor een traprenovatie. HPL houdt geen vuil vast en heeft een grote kras- en slijtvastheid. Dit maakt een HPL traprenovatie een interessante optie.

De HPL treden hebben een moderne uitstraling en zijn van de hoogste kwaliteit, slijtvast en voorzien van antislip oppervlak.

 • Zeer sterk en slijtvast
 • Betonlook in 3 kleuren
 • Antislip oppervlak
 • Geluiddempend
 • Onderhoudsvrij
zwart-wit-landscape

Betonlook traprenovatie

Staat een traprenovatie in betonlook op je wensenlijstje? Betonlook traptreden hebben een stoere, moderne en industriële look. Het voordeel van traprenovatie met betonlook is dat de traptreden makkelijk combineren met je vloer op de beneden- en bovenverdieping. De lichtgrijze tint past namelijk overal bij.

Betonlook

Eikenhouten traprenovatie

Een trap renoveren met eikenhout is bij uitstek het beste materiaal om een trap te renoveren. Een eikenhout traprenovatie is een duurzame oplossing en past bij elk interieur. Dit maakt een eikenhout traprenovatie een interessante optie. Een eikenhouten trap geeft je interieur een authentieke, natuurlijke en luxe uitstraling. Daarbij kan je door middel van de juiste afwerking kiezen voor een trap die perfect past bij jouw interieur.

De eikenhouten treden hebben een natuurlijke uitstraling. Elke treden is anders en daardoor uniek.

 • Echt hout
 • Modern en klassiek
 • Met of zonder antislipstrip
 • Geluiddempend
 • Gemakkelijk in onderhoud
stairwell 1234

Overzettreden

Bij een traprenovatie maken we gebruik van overzettreden. Deze treden worden over de treden van de bestaande trap geplaatst. De overzettreden worden ter plekke op maat gezaagd, zodat ze perfect passen. Met de overzettreden van Stairwell krijgt uw trap een compleet nieuwe look binnen één dag!

montage

Interesse? Bereken uw prijs.

Heb je interesse in een Stairwell Traprenovatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. En mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan per mail via info@stairwell.nl of per telefoon via 0183-440040. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord.

Bereken uw prijs
Interesse? Bereken uw prijs.