Traprenovaties

Spectaculaire daling prijzen traprenovaties bij Stairwell

In steeds meer woningen en kantoorpanden vinden op grote schaal traprenovaties plaats. Dit heeft alles te maken met het gegeven, dat sinds een aantal jaren traprenovaties betaalbaar zijn geworden. Betaalde men voorheen voor traprenovaties tot wel € 3.500 per bestaande trap. No-nonsense traprenovatie specialist Stairwell gaat met haar prijsstelling veel verder en biedt complete traprenovaties aan voor €1195,- all-in.

Stairwell zet de markt voor traprenovaties op zijn kop

Waarom kan Stairwell voor traprenovaties een dergelijke lage prijs aanbieden? Dit heeft alles te maken met de filosofie van Stairwell. Stairwell houdt er geen dure showrooms op na met veel kantoorpersoneel.

Daarnaast hoeft Stairwell in haar tarieven bijna geen rekening te houden met garantiekosten, omdat Stairwell gebruik maakt van hoog kwalitatieve materialen die een lange levensduur hebben. En tenslotte hebben de specialisten van Stairwell een werkwijze ontwikkeld die kostenbesparend is.

Met €1195,- maakt Stairwell voor iedereen traprenovaties betaalbaar

De specialisten van Stairwell geven in 1 werkdag jouw bestaande trap snel en vakkundig een nieuw eikenhouten uiterlijk in de kleur die je wenst. Dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. Het zagen en schuren vindt in principe buiten plaats.

Na de traprenovaties zullen de trappen jouw onderhoudsvriendelijke visitekaartje zijn die perfect bij jouw interieur passen.

Wil je ook gebruik maken van onze goedkope traprenovaties? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.