Traptreden

Traptreden, let op de kwaliteit van uw treden

Hoe vaak maken jouw gezinsleden per dag gebruik van de bestaande trappen in jouw woning?
Je zult er versteld van staan hoe vaak dat gebeurt. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat de traptreden door het intensieve gebruik in de loop der tijd aan slijtage onderhevig zijn.

Houd de kwaliteit van jouw traptreden dan ook goed in de gaten, want zij bepalen de veiligheid van jouw bestaande trap. Je moet er toch niet aan denken dat een van jouw gezinsleden uitglijdt en naar beneden valt . Je kunt jouw traptreden op verschillende manieren in conditie houden namelijk:

  • Traptreden schilderen of lakken
  •  Traptreden bekleden

Laat bij traptreden altijd de veiligheid voorop staan

Je kunt jouw traptreden schilderen of lakken. Dit is een relatief goedkope maar tijdrovende methode als je het zelf doet. Zorg er wel voor, dat je de traptreden altijd van antislip strips voorziet. Ook kunt je er voor kiezen om jouw traptreden te laten bekleden met een kwalitatief traptapijt. Het bekende nadeel is dat de vloerbedekking binnen afzienbare tijd gaat pletten en vuil wordt. Beide methodieken zijn niet duurzaam. Traprenovatie van Stairwell is dit wel. Tijdens een traprenovatie door Stairwell worden jouw traptreden op een professionele wijze van eikenhouten treden voorzien waarin antislip strips verwerkt worden. Traptreden laten renoveren is een duurzame en veilige oplossing.

Een veilige en stijlvolle trap voor slechts €1195,- all-in

Kies je voor veilige traptreden van hoge kwaliteit die er bovendien stijlvol uitzien. Maak dan gebruik van de betaalbare en complete traprenovatie van Stairwell. Voor een prijs van slechts €1195,- all-in wordt jouw bestaande trap zonder hak of breekwerk voorzien van eikenhouten treden. Na de trap renovatie zal jouw trap beter ogen dan ooit tevoren en zul je de bestaande traptreden niet meer herkennen. Vraag nu direct een offerte aan voor het renoveren van jouw trap via de onderstaande button. Wil je liever meer informatie ontvangen over het renoveren van een trap neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op Vraag een offerte aan