Vloerbedekking Trap

Duurzame traprenovatie van Stairwell geeft jouw interieur een extra dimensie

Als de vloerbedekking van jouw bestaande trap slijtageplekken gaat vertonen is het de hoogste tijd om jouw vloerbedekking trap te gaan vervangen. Want niet alleen zijn de vale plekken in jouw vloerbedekking trap geen visitekaartje voor jouw gasten, vale plekken wijzen er op dat de grip op jouw vloerbedekking trap sterk is afgenomen. De kans op slip- en val partijen neemt dagelijks toe.

In het verleden lag het uit kostenoverwegingen voor de hand om opnieuw een vloerbedekking trap te laten leggen. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor betaalbare traprenovatie, omdat stijlvol gerenoveerde trappen een extra dimensie geven aan jouw interieur.

Een complete traprenovatie voor de prijs van een vloerbedekking trap

De prijsverschillen tussen een nieuwe vloerbedekking trap en een complete traprenovatie bij Stairwell zijn te verwaarlozen. Bij de innovatieve traprenovatie specialist Stairwell kost een complete en duurzame traprenovatie met o.a. eikenhouten treden en antislip strips in de look and feel van jouw woning slechts €1195,- all-in. Als je deze prijs vergelijkt met het laten leggen van een nieuwe vloerbedekking trap ben je zeker niet duurder uit.

Het grote voordeel van traprenovatie is, dat jouw woning een nieuwe blikvanger krijgt, jouw interieur in balans komt en de waarde van jouw woning zelfs toeneemt. En dit alles voor €1195,- all-in.

Binnen 1 werkdag ondergaat jouw trap een complete metamorfose

Een complete traprenovatie duurt bij Stairwell net zo lang als het leggen van een nieuwe vloerbedekking trap. Binnen 1 werkdag voorzien onze specialisten jouw bestaande trap van eikenhouten treden die qua kleurstelling passen bij jouw interieur. Van enige hinder is vrijwel geen sprake. Het renoveren gebeurt zonder hak of breekwerk. Aan het einde van de dag zal je bestaande trap ogen als een stijlvolle nieuwe eikenhouten trap.

Geef je ook de voorkeur voor een traprenovatie boven een nieuwe vloerbedekking trap? Bel dan vandaag nog naar Stairwell: 0183 – 440040 of stuur een e-mail voor meer informatie.

Lees meer over traprenovatie